Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuttande dansande lyckligt passionerat

gröna ögon fokuserar på mina
och ett skutt i kroppen
berättar hur lust känns
hur åtrå väcks till liv
utan beröring

ett vackert leende
avfyras med glädje
och studsar emot mina skuttiga hjärtslag
en vilja att förstå tanken
bakom känslan
som etsar sig fast

en famn att drömma om
en tanke och ett tyst
hopp utan slut

gröna ögon
som lockar

en best som inte bör matas




Fri vers av mångata
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-02-13 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mångata
mångata