Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väck mig inte

täta ögonfransar
framför ett täcke
av grönska
enljusglimt av åtrå
i mellangärdet
ett leende och ett skratt
som lockar
till lek utan allvar
ett hopp och en önskan
om att leva fri
utan tyglar

snarka mitt minne utan att vakna
natten ska söva dig uta att skada

att fantisera gör ondare än man tror




Fri vers av mångata
Läst 157 gånger
Publicerad 2007-02-13 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mångata
mångata