Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en glänta med längtan

grusväg under däcken
för att berätta att
allmän väg slutar här
ett dammoln bakom
för att dölja spår
och stänga världen ute

en glänta
att stanna vid
himmel mil ovanför
klarblå med flygplan
som kompanjon
orange lycka under vår tyngd
mygg som letar blod att
suga tag i
stötar djupt inuti
med åtrå som aldrig slutar

ett andetag kort
men en evighetslångt minne
en glädje för sommaren
att gratta och välkomna
hem två själar till riket
som aldrig stänger




Fri vers av mångata
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-13 20:44



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vackert med kärlek som omramar...
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

mångata
mångata