Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spänd


han går genom den fallande snön

med huvudet sänkt för att stänga flingorna ute

en isfläck får honom att stanna

och se upp

möta min blick och skicka sommar till mig

hans gröna ögon är ängarna man vill bada i

och det finns ingen vinter kvar

snön har tinat och vinden viner varm

jag vill springa fram till honom och dansa sommar i hans armar

i natten som kommer ligger jag med huvudet mot hans axel

och vintern har kommit åter

jag ser snön dala, vinden finns inte mer,

i slowmotion faller snöflingorna mot marken

men det är sommar i rummet med honom

och jag svettas under hans beröring

med hans kropp tätt intill

finns ingen vinter

med hans händer i mitt hår

hans läppar mot min hals

hans sommar mot min vintersömn

kommer våren under en våg av lycka

en känsla av oändlig sommar

medan vintern tyst tittar på

mot hans hud andas jag vibrationer av en istid som aldrig varar till morgondagen

med hans varma skratt i mina öron drömmer jag lyckans önskningar




Fri vers av mångata
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-02-14 10:06



Bookmark and Share


    Isabell J
Vad underbart det är att hitta någon som sprider sommar omkring sig. En sådan person vill man inte mista. Sommar konstrasterar mot vinter på ett snyggt sätt. Det är skrivet med känsla.
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

mångata
mångata