Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nej

nej
jag har inte plats för dig

nej
du kommer vid fel tidpunkt

nej
jag kan inte bli du o jag igen

(min tunga smakar blod
o mina käkar spänner
mitt huvud bultar
o snälla be mig inte igen)

ja
jag har plats för dig

nej
du kommer inte vid fel tidpunkt

ja
jag kan bli du o jag igen

(bara för att få andas lite till
o för att få le intui
bara för hur vackert det är när du ler
o sen aldrig mer)

snälla
be inte

snälla
be igen

snälla
lyssna inte

snälla
överrösta mina lögner

(förgör mina försvar
få mig att lita igen
o sen kan du göra vad du vill
bryta ner mig igen
om jag bara får älska dig
som du vill att jag ska älska)

- kan någon snälla stänga av detta
oljud
var finns min brandutgång
vart tar man vägen när hjärtat brinner
o själen skälver




Fri vers av mångata
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-02-14 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mångata
mångata