Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig beskriva

mina känslor för dig
är lika vilda som lockarna
i mitt hår

stora välvande utan slut
mjuka runda solnedgångar
på huvudet

som alltid hittar tillbaka
trots psykiska villovägar
av raka nätter o torra dagar

ett svall av lycka
en ro av doftnyanser
en verklighet som bara fantasin
kan sätta horisont på

kort sagt
mina känslor för dig
är lika längtande
som viljan att klia ett myggbett

lika äkta som de gånger
jag vaknar bredvid dig
o vill väcka dig ur din sömn
bara för att få somna om före dig

kom o lägg dig i mitt lockiga hår
o glöm vardagens sommarvärme

låt mig vara din sol din måne
din himmel din jord ditt hav
din säng din kudde ditt täcke
din livskamrat




Fri vers av mångata
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-02-14 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mångata
mångata