Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kort perspektiv

Kära

anlägger kort
perspektiv bakåt

ignorerar
erfarenheter
jag kunde
behövt

i hopp om att
bevara drömmarna
intakta




Fri vers av Anders P VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-02-14 10:43



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja man kunde ju tro att det skulle vara så enkelt...men ack nej...fast det beror på...hur man ser på saken...det där kan ju vara en svår konst också...
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP