Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(man ser det man ser)

framför spegeln
vill jag se vad alla andra ser
men jag ser bara mina brister o fel

(varför speglar sig de bäst)

bakom spegeln står bilden
o ler mot mig
men det är ingen glädje i blicken

(om blickar kunde döda)

så jag blundar o försöker
gå därifrån

framför spegeln
kan jag aldrig vara så vacker
som min insida säger att jag är

(vad går fel)

jag vill se det andra ser
men spegeln visar bara
mina brister o fel

(jag släcker lampan o tittar bort)




Fri vers av mångata
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-02-14 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mångata
mångata