Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solängel


vit asfalt under mina barfota skor

en trippande ängel med vinterkängorna på

luftiga vingar som slår mot snön runt omkring

en glittrande dal av längtan framför mig

vita böljande känslor som

vill göra snöänglar

som kontrast mot

skogens gröna kronor

i natten som var stannade du kvar

du slipade ner mina hinder och kysste mina suckar

hur ska ängeln någonsin kunna flyga hem igen




Fri vers av mångata
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-02-14 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mångata
mångata