Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonen


i morgonbrisen

stannar luften still i din närvaro

fjärilar dansa i hyllning till dig

med en flaskhals bruten mitt itu

kommer tårarna aldrig att stängas inne

men vinden viner inte i kronorna runt våra huvuden

med din hand i min

vandrar vi genom skuggorna

i vårsolens glittrande ljus och med fåglars toner som leder oss rätt

utan tanke viskar jag ditt namn

en lakej förklädd till räddare

klädd i rustning för att befria alla onda andar

som vilar i skogens tysta djup

vattenbrunnen bakom oss dunstar bort och endast minnet består

av den mörka natt som befriats ur sin fästing

i morgonblåsten trumpetar mitt hjärta för livet med dig.




Fri vers av mångata
Läst 218 gånger
Publicerad 2007-02-14 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mångata
mångata