Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ac/dc


mitt hemska humör
förbättrades av musik

riktigt hög musik




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-02-14 19:03



Bookmark and Share


  Anders P VIP
ibland kan det vara skönt att ljudisolera sig.
2007-02-14

  Cris
Grr..wow..ja det kan det göra!!
bra med musik..det är glädje..
2007-02-14

    sunnanvind
Ha ha ha!!! Och mitt av Deep purple o Budgie...
Och skönt var det...
2007-02-14

  Ola Rydberg
Yeah lets rock
ac/dc är perfekt i vissa lägen
jag brukar köra dom när jag är skönt bakfull
och givetvis Hans spelar jag då HÖGT !
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP