Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ont.


allahjärtansjävladag

Jag vet vad du vill att jag ska säga.
Men det går inte.
Ont, är vad det gör.
Det är därför jag sätter punkt.
Jag släppte in dig innanför min mur.
Berättade vem jag var och lät dig se mig.
Du älskar mig för mycket, därför tar jag upp muren igen.
Tror det är känslan av rädsla som gör det.
Jag är rädd, och jag faller hellre än hoppar.




Fri vers av seratonin
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-02-14 19:46



Bookmark and Share


  Merrlina
förstår hur du menar
känner
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

seratonin