Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt mig vara. Det är tre ord. Lär dig läsa om du inte förstår när jag säger dem.


Till en av de tre vise männen

Du högg av mitt huvud och lät det ligga i sanden.
Nu försöker du laga det med lim.


Hur bra går det, tror du?




Fri vers av seratonin
Läst 669 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-21 21:04



Bookmark and Share


  smilla
gillar den här, även fast jag vet bakgrunden.. :/
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

seratonin