Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det handlar nog bara om respekt

Det sprutar tårar när ni hugger mig med kniven i ögat.
Ni lemlästar mig, karvar ur det som finns kvar.
Biter bort min själ med kalla ord.
Det osar ilska i luften, och den kapar mina ben.
Bit för bit, slits det.
Armar, ben, hjärta.
Borta.
Själen med.
Trots att jag lyckats ta tillbaka den och
knytit fast den med ett rep runt vaden.

Borta, allt vill vara borta.
Borta.




Fri vers av seratonin
Läst 523 gånger
Publicerad 2007-06-05 18:11



Bookmark and Share


  Labra lege
Mycket stark. Jag gillar \"knyta fast den med ett rep vid vaden\". Bra.
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

seratonin