Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssnandes till Remember Me (Abstract Reality)

Jag kanske sa för mycket.
(Men det är bara för att jag vill säga allt till dig)





Fri vers av seratonin
Läst 516 gånger
Publicerad 2007-06-05 18:35



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den var ju svår att inte älska.
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

seratonin