Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när vet man

du sade att du skulle komma hem
till 21.00
och då jag vet att du är en tidsoptimist
såg jag fram emot att se dig
hemma senast 22.15
nu är klockan
02.36
och du har inte kommit än,
är det dags för tyst förtvivlan,
panik och rädsla nu?

om jag väntar lite till
kommer du att komma då?

på mobilen säger du att du inte
kan svara just nu men att jag ska
lämna ett meddelande så ringer du upp
när du har tid
du har sagt den meningen i mitt öra
i 3 timmar nu
efter hur många timmar ska man bli orolig

vid vilken tidpunkt vet man att
du inte längre är sen
utan att du aldrig kommer komma hem igen?




Fri vers av mångata
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-02-15 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mångata
mångata