Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad

Jag vill drunka

I dina kastanjebrunnar

Låta mina fingrar leka med det vilda hår
som gömmer dem

Vill försvinna in i din kärleks värmande famn
Endast känna Dig
Se Dig
Älska Dig

Jag vill vara Din




Fri vers av Jannike
Läst 410 gånger
Publicerad 2007-02-15 11:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanske så här skulle jag vilja läsa den:

\"Jag vill drunka

I dina kastanjebrunnar

låta mina fingrar leka med det vilda hår
som gömmer dem

försvinna in i kärlekens värmande famn\"

Kastanjebrunnar är fenomenalt bra! Fin dikt.
2007-04-05

    lillapoeten
Jag gillar också uttrycket kastanjebrunnar. Härlig text!
2007-03-12

  joss
bra skrivet! \"kastanjebrunnar\" mycket fyndigt.
2007-02-22

  Markattan
En varm och vacker önskan.
2007-02-22

  Micael Axelsson
De stunder då man känner som starkast, är de stunder då man brinnande helt vill slukas upp av ens älskade, och säga: Jag är Din!

Denna är mycket härligt formulerad,
med tydliga bilder o känslor.
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike