Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hastigt skriven liten text bara för att det är alla hjärtans dag idag(igår).


Vandring


det var en gång en pojke
som ensam vandrade på vår jord
han sökte och längtade
efter att få höra kärleksfulla ord
nu går han med en flicka
på gatan hand i hand
och tillsammans försvinner de bort
till ett annat vackrare land




Fri vers av Elie
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-02-15 18:35



Bookmark and Share


  Freeman
Bubblande vackert att läsa! <3
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Elie