Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill så gärna hjälpa andra människor på alla möjliga sätt. jag vill göra världen till ett underbart ställe att leva på, vill så gärna att alla ska ha det bra och jag önskar att det fanns något sätt som jag kunde få göra andra lycklig på...


Jag önskar att hela världen var lycklig


Det finns så många på vår jord
som verkligen lider
varför klagar jag över skitsnack och ord
tänk så mycket som dom strider

Jag har inga minor utanför mitt hus
och ingen som hotar mig till döds
inga bombnedslag och märkliga sus
tänk så många som till ett helvete föds

Jag har det bättre än de flesta
så varför faller mina tårar så
jag har ju anledning att le för det mesta
varför ska jag så dåligt må

Nej jag måste sluta klaga
tränga bort allt grått och trist
i jämnförelse lever jag i en saga
för jag är åtminstone frisk

Det finns så många på vår jord
som jag önskar jag kunde göra något för
önskar att jag kunde hindra alla sjukdomar och mord
som gör att människor så tragiskt dör

Men vad kan en liten flicka som jag göra
vad kan jag hjälpa till med
jag önskar att jag världen i ett annat led kunde föra
där inte allt bara går ut för och blir upp och ned

Jag kan inte annat än att le
och hoppas sprida glädje runt om mig
kanske finns det någon som mig kan se
och sprida glädjen vidare till dig

Runt ska sedan glädjen gå
till dig och alla andra
så att alla bra i själen kan må
och lyckliga på jorden vandra










Fri vers av Elie
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-02-15 20:51



Bookmark and Share


  Freeman
--<-<<@ Så sagolikt vackert skrivet av en ängel som bubblar av kärlek till livet och alla...du är underbar och behövs av oss alla! <3
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Elie