Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grundlurad

Måste du titta på mig med de där ögonen?
De där galda, kärleksfulla.
Måste du låta mig luras av dina varma, smått fumliga händer?
Snälla du, lura mig inte med ditt vackra leende och dina gnistrande ögon.

Eller jo föresten,
fortsätt,
jag är redan grundlurad.




Fri vers av vapendragare
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-02-15 21:01



Bookmark and Share


  soulmate_
så retsamt kärleksfullt!<3jättesöt liten dikt..
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare