Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad

raklång
utsträckt
berörd
av händer som inte skulle nått min själ

ihopkurad
tilltufsad
använd
av fingrar som inte skulle rört mitt innersta

gråtandes
beklagandes
utnyttjad
av den som aldrig velat göra mig riktigt illa

tårar
glasartad blick
förstörd
av den som visste precis vilka sår han skulle öppna upp igen




Fri vers av mångata
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-15 21:22



Bookmark and Share


    sunnanvind
Fint...Känns igen...
Du fångar känslan av det man önskar varit ogjort!
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

mångata
mångata