Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...så släpp inte taget... Eller är det kanske det du ska...


Jag tar din hand


Ett ljus har gått upp på min himmel
Jag tror att jag faktiskt förstår
Är detta verkligen sant
Att DU här framför mig står

Du får mig Här och Där att vibrera
Hoppas och längta efter mera
Hur blind kan man egentligen bli
Är det verkligen, verkligen vi
Som tillsammans vandrar hand i hand
I detta ljuva sagoland…




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 432 gånger
Publicerad 2007-02-15 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för