Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
O, troligt, men sant...???


Som sol och måne


Lämna mig inte, överge mig ej
DU är själva solen personifierad för mig
Gå inte ifrån mig, stanna en stund
Låt oss vila stilla i en rosenlund
Vandra inte ensam, allena utan mig
Låt mig gå bredvid, säg inte nej

Låt oss följa kartan, hitta rätt
Sakta gå på stigen, det är lätt
Måla månen på min kind – smek
Våga experimentera – lek
Som sol och måne – du och jag
Himlaljus i duo – natt och dag
Omfamnar varandra i välbehag










Fri vers av Carola Jeryd
Läst 509 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-15 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för