Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insomnande

kära

med ljuset
från din själ
som läslampa

vill jag möta
det ögonblick
boken faller
mot mitt bröst

och sömnen
tar över




Fri vers av Anders P VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-02-15 22:22



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Fin kärleksdikt.
2008-12-07

  Sunlight
Mycket kärlek i denna text! Väldigt fint skrivet!
2007-02-16

  Söder
mycket vackert diktat...
2007-02-16

  Annmargreta
Härligt skrivet undrar om det
går att minnas insomnandet?
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP