Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Broder

men när jag håller handen för
ser jag ändå dina ord rakt igenom huden
jag ser din blick fastklistrad
på mitt enda jag
fastän du tittar bort

jag vet att du gråter ikväll,
alla kvällar utan dig
broder

men när du håller handen om
tvingar hårt så blodet stoppar
känslor
dunkar vårt hjärta hårdare
och ilar genom natten iskallt
viner i ditt öra

ord om eviga band men aldrig mer
kärlek




Fri vers av fou
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-02-15 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fou