Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråten

Klumpen i halsen blir bara större
Det tjocknar
Tar emot

Försöker hålla inne så länge det går

Men snart spricker det
Spricker fasaden

Du kommer se henne

Henne som inte är jag
Inte får vara jag





Fri vers av Lonley star
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-16 00:12



Bookmark and Share


  Johan Nilsson
starkt, och sant. Fasaden spricker alltid,
och det gör ont.
2007-11-12

  Lasseman VIP
Oj vad starkt skrivet, ibland är det bättre att blotta sig, och gråta ut ordentligt..än att gå runt och bära det innom sig, då kan det explodera en vacker dag, och allting blir fel...bra skrivet min vän..tack
mvh Lasse :)
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star