Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skidspår

landskapet vittnar
linjer i snöns vita yta
spår av människor




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-02-16 16:32



Bookmark and Share


    M
På denna stig har många vandrat...före mig...
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP