Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem är jag? inte många som vet. inte jag själv heller. Pew. Jag vet inte ens vem jag vill vara. En del av allt det där tror jag.


den jag vill vara

jag vill färga håret lila och svart
med rosa slingor
och måla tårar under ögat

jag vill tvinna dreads och göra flätor
använda kläder av naturmaterial
vägra kött och bara leva

jag vill plugga stenhårt varje dag
titta på film och få min första kyss
vid 20 års ålder

jag vill skolka från skolan resten av terminen
sova i spyor på natten
blondera håret och visa mina bröst

jag vill spela fotboll, träna friidrott, åka skridskor, spela hockey
aldrig röka en enda cigarett
och se möjligheter i framtiden

jag vill sova på en parkbänk om natten
hålla whiskeyflaskan i armarna
och livnära mig på rester från bortslängda burger king-kartonger

jag vill leva som alla andra
vara annorlunda fast precis likadan
som alla andra




Fri vers av Patetpoet
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-02-16 18:03



Bookmark and Share


  brainwashed
OTROLIG! :o
2007-02-18

  David Knutsson
Välidgt bra, den beskriver många olika karaktärer, det var det som fångade mig :) Bra skriven!
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet