Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter stormen

i efterdyningar
vaggas farkosten

resan summeras
utrustningen
den sargade
ses över

vittnesbörden
om ögonblick
utan hopp
redan glömda

Nästa seglats
hägrar




Fri vers av Anders P VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-02-16 21:02



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Ja, en till etapp i livet väntar. Snart pension ... känner igen mig.
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP