Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer överleva, jag lovar

Jag ska ta mig ur detta,
du ska inte få hindra mig.

Jag ska klara mig,
jag ska ta mig ut hel.
Varenda bit av mig ska sitta kvar.

Jag kommer komma ut hel,
jag kommer klara mig,
jag kommer överleva

jag lovar




Fri vers av vapendragare
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-02-17 11:25



Bookmark and Share


    sötsnö
det är super!
tänk positivt :)
2007-02-17

    sunnanvind
härlig dikt där du visar stor kämparglöd!
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare