Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vampyrernas drottning


hennes ögon var blå som havet
skiftande i färgskalornas ornament

mitt hjärta klöste efter hennes

hon hade en så underbar hy
att mina händer bara ville ta

jag ville låta mina fingrar spela
klassisk musik över hennes nästipp
medan min mun sjöng kyssarnas opera

för mig var hon rubinernas liljor
som honung för bin

min skatt

gömd i en kista som aldrig öppnats för piraternas ögon
den som glömts bland öar och pyramider
och som väntat

bara på mig




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 476 gånger
Publicerad 2007-02-17 16:44



Bookmark and Share


  Kajsa missanpassad
Slutet är alldeles klockrent! Kärlek och besatthet all in one.
2007-03-01

    sunnanvind
Kärleken hänförelse!
Så målande och vackert beskrivet
det bara kan bli!
Underbar!
Bokmärks!
2007-02-17

    *Zenobia*
*****

Mycket mycket vacker......
2007-02-17

  Söder
Mycket vackert diktat.
2007-02-17

    Blåklinten
Oj, vad bra den var!
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP