Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ju bara du..?

Varför är jag så rädd när jag egentligen inte har någonting att vara rädd för?
Det är ju bara du,
Och vad kan du göra mig?

Varför är jag så rädd för att bli älskad ..?
Det är ju bara du,
Och vad kan du göra mig?

Varför är jag så fruktansvärt rädd för dig?

Det är ju bara du..?




Fri vers av vapendragare
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-02-17 18:57



Bookmark and Share


    sötsnö
jag förstår precis,
damn, vad du beskriver bra!
2007-02-18

    henley
Gud vilken härlig!
Gillar den här igenkänning faktorn!
Och jag känner igen din rädsla för kärleken.
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare