Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar jag kunde säga

Jag önskar jag kunde säga, att det är en fas vi går igenom.
Att allting kommer ordna sig till slut.
Att allt som är trassligt kommer lösas upp,

Jag önskar så att jag kunde säga att det alltid kommer vara vi,
att du och jag kommer leva tillsammans

och sen dö tillsammans

Jag önskar så att allting är som man vill att det ska vara,
att kärleken är lika ljuvlig som på film

och att man alltid hittar tillbaka till varandra om någonting går snett.

Jag önskar så att solen alltid kommer lysa på dig,
och att himlen förbli blå för din skull.

Jag önskar,
jag hoppas,
jag vill tro.


Men jag vet ,
det hjälper inte om man önskar.

Men jag önskar ändå




Fri vers av vapendragare
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-02-17 20:37



Bookmark and Share


    sötsnö
Jag önskar jag kunde säga
att det är en fas vi går igenom
Att allting kommer ordna sig till slut

Lisa Nillsson eller? ;)


aja, resten av texten var suuper ! :)
2007-02-18

    sunnanvind
Du fångar känslan av hur det kan kännas på ett skickligt sätt.
Bra skrivet!
2007-02-17

    Detvaraldrigjag
shit,vad du skriver bra!
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare