Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet vad du menar, det vet du ju

Vi himlar med ögonen

Utan att röra

En min

 

Och ser på varandras

Läppar ett osynligt

Flin

 

En tankeförmåga

Som bildar en länk

I det tysta

 

Så talar vi två

Samma språk

Utan något att knysta 




Fri vers av Lilla Lina
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-02-17 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar beskrivning på ömsesidig förståelse......så som jag tolkar den.
Kommunikation i mörkret...utan ord....
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina