Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det en salva mot fel väg i livet?

Jag drabbats hårt

Av en infektion

I över ett år

Har det kliat

 

Jag har skrapat och rivit

Så djupt som det går

Men ingenting har mig

Befriat

 

Ifrån denna klåda

Som får mig att vrida

Mig varv efter varv i mitt skinn

 

Ty den sitter på insidan

Under den hud

Som - om än i fel land -

Än är min 

 




Fri vers av Lilla Lina
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-02-17 21:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Salva mot kärleksklåda? Ta patent på den om du den hittar...*ler stort*
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina