Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stol i verkligheten

Minns alla platser jag flytt.
Klassrum. Arbetsplatser.
Middagsbord. Caféer.
Jag är en tom stol
i verkligheten.

Den står där ute. Väntar på mig.
Ser den ibland
då inte hyperventilering begränsar synfältet.
En ostadig pinnstol.
Avlutad, men inte målad.




Fri vers av Sara Boström
Läst 710 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-07 10:50



Bookmark and Share


  *Camilla*
Som du skrev till mig
Välskriven!
Riktigt bra skrivet, faktiskt!
Jag känner mig som en amatör jämfört med denna

Bravo!
2007-08-20

  stronza
Suverän!
2005-02-27

  Markattan

2005-02-08

  Ola Rydberg
Bra och annorlunda
gillar begreppet
en stol i verkligheten
2005-02-08

    Okultiverad
ooooo, vet inte vad jag ska skriva. Lägger till bland favoriter iaf.
2005-02-07

    MisIva
En stol som du/jag/vi inte kan hyra utan
måsta äga.
Oerhört vacker i sin sorgsna men hoppfulla ton. Alla stolar är vackra på sitt sätt bara ägaren inser det!

En av mina favoriter... :)

2005-02-07

  kath
Vilka fina bilder du målar om det svåra att vara i verkligheten....speciellt i en tid som är överfixerad på en ytlig social närvaro...
antar att varje tidsålder har sina hangups, men vår tids hangup tror jag skadar många fler än vi ser....tro på att din stol är målad, jag tror den har en fantastiskt fin form och färg och det ostadiga är också ett tecken på försök till balans...
2005-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström