Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen fråga till alla Poeter

En del av oss här på Poeter känner sig lite krassliga
En del mer andra mindre
Tänkte nu på en sak
Är det så att denna förkylning smittat oss poeter emellan
Och är det isåfall det som är Datavirus!?




Fri vers av sunnanvind
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-02-18 16:37



Bookmark and Share


    Maria Malm
Absolut!
2007-02-19

  Lars Granlöf
Garanterat =)
2007-02-18

  JamesDean VIP
haha, bra fråga ^^
2007-02-18

  Freeman
Hihi....hmmm.....tänk om det är så??? ;-)

Kuligt skrivet!
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind