Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.__.


berusad av kärlek.

Jag vinglar hit och dit.
Och tillbaka igen.
Dricker lite till av din charm,
och lite mer av alla dina vackra ord.

Jag är berusad av kärlek.




Fri vers av brainwashed
Läst 354 gånger
Publicerad 2007-02-18 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed