Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minne.

landskapet minns

följsamt
sluter det sig
kring lekar
längesen glömda

bjuder mig
bitterljuvt
att resa
i tiden





Fri vers av Anders P VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-02-18 16:58



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Jamen precis, det är ju sådana tankar och känslor som kommer nu!
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP