Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svår att förstå kanske.. menmen. o.O


mina lögner äter mig.

(JAG MÅR BRA)

Och jag är dålig på att ljuga mamma,
för lögnerna syns genom huden.
Dom äter mig
och skriker att jag inte är den du tror.

(MEN MAMMA, JAG ÄLSKAR DIG I ALLA FALL)

Jag röker, super och har inte oskulden kvar mamma.
Jag hoppas du förstår vars jag försöker komma.
Jag vill inte bli som du,
och jag vill inte bli som HAN.

(MAMMA, JAG VILL BLI MIG SJÄLV)




Fri vers av brainwashed
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-02-18 17:23



Bookmark and Share


  Mikkiz
Den är verkligen värd att läsa.. gav mig gåshud
2007-04-03

  LillSandra
Nej den va inte alls svår att förstå... jag förstår och jag känner igen vartenda ord av de du skriver men de är nog många som inte kan förstå ett enda ord för de åker på räkmacka genom livet (får man säga så, aja de tycker jag iaf.) Att ingen förstår hur man själv vill vara och inte vara som alla andra... Hur bra som helst är den tycker jag... :D [Go girl*]
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed