Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osårbara

har du tänkt på att själ
är funktion av kropp,
vilddjuren strök
där vådeldar sjöng

en jord
en grund
av grund

något dränker
lottlösa kvastifikat till matriser

gud, jag har sett det dagas

klyfta;

o, sublime

låt din kärleks sträva kraft
bli en lättjas djuriska existens

i det stora begäret
som trampats till stoft
väntar jag ditt omedelbara
du för mig utom mig själv

sårbart
ske viljan
från mörker till mörker


fråga inte

tänk inte


låt oss älska dagen som går

mot nattligt ont




Fri vers av Cattastropher
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-02-18 23:26



Bookmark and Share


    Erika H
lämna ut oss från natt till natt
i det som väcker det klara
det vi kan se
med stängda ögon
i ljuset av omörker
lämna ut oss utan att rädsla
dagen
den föds åter
och vi med den

underbart vackert, så stilfullt starkt, jag baxnar av orden som flödar
vackert
2007-03-04

  Thommy
Fin men svårtolkad text, Gillar ,du för mig utom mig själv, det låter trevligt
2007-02-23

  K*
rader som ;

\"vilddjuren strök
där vådeldar sjöng\"

och

\"låt din kärleks sträva kraft
bli en lättjas djuriska existens\"

..är helt underbara! jag älskar slutet

\"låt oss älska dagen som går

mot nattligt ont\"

KÄNNS
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Cattastropher
Cattastropher