Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fyrtioåtta.


Acetylsalicylsyra






tre ord

är allt som behövs


sex klunkar

t-röd-

ljusen blinkar

svart
& natt-

himlen faller ner

tolv grader



tolv andetag

kvävedioxid & syre

brinner

längs dina läppar




tjugofyra gånger

rör du

berör du

vid min hud

som spricker

likt gammal färg



ingenting blir sig någonsin likt


& allt som behövdes var

tre ord













Fri vers av Johannes
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-02-19 09:33



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Ah, så skön! kan man säga så om något som gör ont?
ja, fan jag skrev det nyss iaf...
ja läste treo båda gångerna, fast det kanske var meningen
jävligt fyndigt och jag gillar siffrorna som kommer in
och upprepas och som är delbara
Nice!
/åsa
2007-02-20

  Lady_A
Här har du det! Precis så här! Rysnjuter av hur ontskönt orden skaver mot läpparna när man bara måste läsa högt... Precis på kornet om att det minsta kan vara det mest förödande
2007-02-20

  Smultris
T-Röd for blinddates... ;-)

Johannes, fy fan, detta är bra. Jag återkommer sedan, sitter med kund just nu.

\"tre ord

är allt som behövs


sex klunkar

t-röd-

ljusen blinkar

svart
& natt-

himlen faller ner

tolv grader\"

WOW!!!!!

Ja allt är bara sjukt bra.
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes