Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Shakespeare. Jag älskar dig.


jag älskar dig

det går inte att jämföra dig
för den du är
är det vackraste som finns

jag kan inte säga att du är som en midsommarnatt eller
en ros eller en solnedgång
och dina ögon är inte fulla av stjärnor
för det finns inga stjärnor som lyser som de gör
orden du säger är inte musik i mina öron
musik är aldrig så bra som du
och när du kramar mig fyller du mig inte med värme
du ger mig mening att leva




Fri vers av Patetpoet
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-19 12:28



Bookmark and Share


    Jenny C
Vilken fin liten text, så söt och varm!
2015-06-19

  David Knutsson
Riktigt fin, den sitter kvar ett tag. . .

Bra gjort Bull! :)
2007-02-19

    hon den där kajsa
åhh, det är sånt man vill höra om en själv. tack för att du skrev den!
2007-02-19

  M.K. Jonsson
vackert , verkligen :)
2007-02-19

  Mike
Väldigt vackert!
2007-02-19

    sötsnö
blev alldeles varm av den här
taack, det behövdes :)
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet