Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Felstavad gav mig ordet.


Arterioskleros (du är i mina ådror)



progressiva tankar

faller i sjukdom

väggarna kring kärlen & kamrarna

artärernas libido


revolverar

revolterar



faller

när impulserna faller

och förlorar

uppstår

incidens





allting sprider sig som pest

och cancer

i vätskor

och längs kött

överanalys

längs mina tankar

faktoriseras

symptomerna








alla vägar

& boulevarder

längs din kropp

infekterar mig



du är under

och över

min hud



du är i mina ådror

och vener

du är i mitt blod



du är ständigt pulserande

elektricitet

& all min hjärnkapacitet



du är kärlek




Fri vers av Johannes
Läst 430 gånger
Publicerad 2007-02-19 19:53



Bookmark and Share


    Tamsyn
avslutet är ju bara för bra, helt enkelt.
2007-02-22

  Lady_A
Åh överumplad av slutet! Sånt tycker vi om! Fast den var såpass bäst från och allting sprider sig och neråt att jag tycker det skulle få stå för sig själv....
2007-02-20

  Tove Meyer VIP
pulserande johannes. du är otroligt kreativ.
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes