Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kråka kraxade i mitt öra imorse… En profetia?


En kråkas budskap


”Kra…kra…jag har funderat på det där…”
”På vad då?”
”Det där om att du vill träffa mig på tu man hand.\"
”Och vad har du kommit fram till?\"
”Jo, hm…vi kan kanske ta det nu…på vilodagen.\"
”Aha, du menar nu på…?”
”Kra…mm…”
”Hi…hi…hi…men tror du verkligen det kommer funka?”
”Ja visst!”
”Rent praktiskt?”
”Ja, jag måste ju ändå fixa lite…du vet och det är ett bra tillfälle!”
”Jo, men vad ska jag säga till…?”
”Du får dra en liten vit…kra…kra…”
”Det trodde jag inte om DIG!”
”Det är mycket man inte tror…”
”Hm, jag måste fundera…”

”Okay, let’s do it!”
“Jag plockar upp dig på eftermiddagen sen tar det ett par timmar…”
”Jag misstänker det, men det går fortare om jag hjälper till.
”Hm…sen kan vi äta något på värdshuset.”
”Fast det är inte så noga…”
”Jo, det är det!”
”Jaha,…fniss…då är det väl det då.”
”Det är fint där – i samhället alltså.”
”Jag vet det, jag har ju åkt förbi ett antal gånger…”
”Ja, du har ju det…”
”Ingen kommer att känna igen oss!”
”Det är väl lite det som är meningen eller…?”
”Jo..kra…kra…”
”Säg att det här inte händer!”
”Det som sker det sker…
”Då ses vi då på…?”
”Vi gör väl det…”
”Älskar Dig!”
”KRA,
Kra,
kra,
kr….
k……………………………………………………………………………….










Prosa (Novell) av Carola Jeryd
Läst 384 gånger
Publicerad 2007-02-19 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för