Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdomens nyckel finns inom oss själv



Att hitta sitt inre

är att hitta

sig själv

jag söker




Fri vers av sabina stark
Läst 578 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-19 16:47



Bookmark and Share


  Eline.P
Livsklokhet. Sökandet är minst lika viktigt som själva målet för att vi ska förmå växa
2007-02-24

  Lilla My* VIP
Visdomsord från en som hittat nyckeln!
Snyggt**
2007-02-20

  Lars Granlöf
Slappna av
du har funnit dig
själv redan.
Det gäller bara
att våga tro på det.
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark