Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meditation

Tvättar min hjärna.
Ett bad med signalsubstanser.
Man är vad man tänker.

Nu är jag ren.




Fri vers av Sara Boström
Läst 493 gånger
Publicerad 2005-02-07 21:41



Bookmark and Share


  stronza
Gillar verkligen ditt sätt att skriva.
2005-02-27

  Ola Rydberg
fyndig och tänkvärd
tips för stressade ?
2005-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström