Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunk, dunk, DUNK.

 

En sådan makalös kraft

små hjärtan

som sträcker sig efter

kärlek har.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-02-19 21:33



Bookmark and Share


  Cris
men vad fint..!
små röda hjärtan ser jag nu.. som
bara ivrigt vill... ha kärlek..
2007-02-20

    Lena Nilsson
kan inte annat än in-dunka!
2007-02-19

    sunnanvind
Ja,dessa hjärtan!
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf