Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pajasvarning

Som en clown
måste ha sett ut
dum i en strut

Likt en lurad
inte vet om
vad som låg bakom

Med hopp om rättvisa
som aldrig kom
måste hon nu börja om

Ring ut det gamla
låt livet börja
nu är inte tid att sörja

En ensam tår
längs clownens kind
torkas av en ljummen vind

En lurad kan leva upp
le mot de som ler
se på dem som ser

Vad är väl tid
som inte värderas
lösa grunder - raseras

Hon bygger nytt
av äkta vara
det borde även en gammal clown klara




Övriga genrer av Labra lege
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-02-19 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege