Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikaros - släng dig i väggen

Småhåren i din nacke reser sig
när jag för första gången andas i ditt hår
du suckar på en inandning
vågar inte andas ut.

Omgivningen stannar upp
höjer sin blick
och förstår
att ingen sol finns
som kan bränna våra vingar.




Fri vers av Carol Baylis
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-02-20 01:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken härlig kärleksförklaring! Skiljer sig från mängden av kärleksdikter på ett mycket positivt sätt. Och ja, Ikaros kan slänga sig i väggen...*S*
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis